Acord de mediu

Capota Ioan, titular al proiectului ”Elaborare documentație tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de împrejmuire teren ,CF53506-Gârbău” propus a fi realizat în localitatea Nădășelu, comuna Gârbău, CF 53506-Gârbău, jud. Cluj, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul ”Elaborare documentație tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor împrejmuire teren CF53506-Gârbău”, propus a fi realizat în localitatea Nădășelu, comuna Gârbău, CF53506-Gârbău, jud. Cluj. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AMP Cluj, Calea Dorobanților nr 99, în zilele de luni-vineri între orele 9.00-13.00, precum și la urmatoarea adresă de internet  http://apmcj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj.

Arhive

Categorii

Meta

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru. Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim sau să le dezactivezi în setări.

Politica de confidentialitate Accept
0