Despre noi

Parcul de dezmembrari auto „Dezmembrari Ionica SRL” a fost deschis in anul 2011 avand o crestere rapida pe toata perioada sa de activitate si ajungand in prezent cel mai mare Parc Auto de dezmembrari din Judetul Cluj.

„Dezmembrari Ionica SRL” comercializeaza atat autoturisme in vederea dezmembrarii cat si piese de schimb originale, modele incepand cu 2000 anul de fabricatie si pana in prezent. Pe site-ul nostru puteti gasi marcI de autoturisme germane, japoneze, italiene, franceze precum: ALFA-ROMEO, AUDI, BMW, FORD, JEEP, MAZDA, MERCEDES, MITSUBISHI, OPEL, PEUGEOT,RENAULT, SEAT, SKODA, TOYOTA, VW etc. De asemenea oferim si masini spre vanzare la preturi accesibile!

Unul din lucrurile cu care ne mandrim este faptul ca oferim consultanta la nivel profesional clientilor nostri in ceea ce priveste alegerea corecta a pieselor in functie de model, anul fabricatiei, capacitate, motorizare, disponibilitatea financiara.

Credem insa ca cei mai in masura sa vorbeasca „Despre noi” sunt clientii nostrii, de aceea va lasam mai jos cateva din impresiile dansilor, putand sa vedeti mult mai multe astfel de „testimoniale” pe review-urile Google sau pe pagina noastra de Facebook.

Arhive

Categorii

Meta

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru. Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim sau să le dezactivezi în setări.

Politica de confidentialitate Accept
0