Livrare

Curier National


Livram piese auto noi si second hand in toata tara!

Consultanta

Consultanta

Scrie-ne sau suna-ne pentru a beneficia de cea mai potrivita oferta!

Piese Second Hand

Piese Second Hand

Cautam piesa potrivita originala second hand.

Piese noi

Piese noi

Daca nu gasim piesa second hand va ofertam o piesa noua la cel mai bun pret!

Livrare

Livrare

Livram piesa dorita oriunde in tara in 48 de ore

Produsele prezentate pe www.dezmembrariionica.ro se pot ridica personal din parcul de dezmembrari auto al firmei sau se pot livra prin curier in toata tara.
Plata serviciului de curierat va fi suportata la livrare de catre client. Optional, se poate si cere verificarea pachetului inainte de plata efectiva.

Produsele se livreaza in ambalaj sigur sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.  Coletele care se livreaza prin curier au factura (certificate de garantie etc.) atasate pe colet intr-un plic. Va rugam sa verificati inainte de a arunca ambalajele ca ati gasit toate actele.
ATENTIE! Produse ca de exemplu: geamuri, lunete, tapiterie plafon nu se pot livra in tara ci se pot doar ridica personal de la sediul firmei noastre.

Perioada de livrare depinde de disponibilitatea în stoc a produsului. Va rugăm sa verificati statutul de disponibilitate al produsului care va intereseaza pe pagina respectivului produs si sa confirmati telefonic stocul acestuia. De asemenea, sa tineti cont si de sarbatorile legale, zile in care nu se fac livrari.

Multumim,
Echipa Dezmembrari Ionica.

Arhive

Categorii

Meta

About Us

Car parts provides fast online Carparts for both homes and businesses. We provide high quality business cards, postcards, flyers, brochures, stationery and other premium online print products.

Follow Us

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe situl nostru. Poți afla mai multe despre ce cookie-uri folosim sau să le dezactivezi în setări.

Politica de confidentialitate Accept
0